Untitled Document
 
  Zoeken     Inloggen
 Achtergrond
   

Netwerkorganisatie

De laatste paar jaar is NXTP getransformeerd naar een Netwerkorganisatie, waardoor we ons nu, met een selecte groep van gelijkgestemde professionals, op meer complexe verbeter trajecten begeven. Voor u betekent dit, dat u zowel verzekerd bent van een one-'step'-shop, als van een breed scala aan professionals met een ondernemersgeest.
(zie: netwerk)

Onze visie op organisatie verbetering door te adviseren, managen, trainen en coachen, geven we vorm als Enterprise Awakeners. We zien alle elementen van uw organisatie als één totale Enterprise. Ons team van Enterprise Awakeners biedt daarom zowel organisatieadvies, interim-management, training als (executive) coaching.
(zie: richting & focus)

NXTP gelooft in een integrale benadering van de verschillende elementen van uw Enterprise. Denk daarbij aan aspecten als uw productieproces, uw medewerkers, uw klanten, uw aandeelhouders, uw passie, uw visie, uw strategie, uw doelen, uw keuzes, uw informatie, uw communicatie, uw technologie, uw financiering, uw marketing, uw verkoop en uw resultaten. Waar anderen ze willen isoleren, willen wij ze integreren.

Als u met ons op pad gaat, is het natuurlijk ook mogelijk om samen slechts één of enkele elementen aan te passen. We lopen dan echter wel alle andere aspecten even met u na, om te controleren of er nog iets opnieuw afgesteld moet worden. In het MKB is dit vrijwel altijd mogelijk. In grotere bedrijven streven we er zoveel mogelijk naar de wisselwerking tussen de veschillende elementen te bespreken.
(zie: productaanbod)
 


Ontstaan

NXTP is in 1992 gestart met freelance telefonische verkoop en marketing advies. Dat brengt ons dus ruime ervaring op de werkvloer. Al snel kwamen daar training en coaching bij en kwam hier de nadruk op te liggen. Sinds 1998 komen in toenemende mate ook vragen voorbij naar visie, strategie en proces modellering. Deze worden beantwoord met organisatieadvies en tijdelijk management.


Vanaf 2002 is hieruit onze integrale benadering met een netwerk van Enterprise Awakeners gegroeid, zodat we u nu een totaalpakket bieden van adviseren & managen, waar nodig ondersteund door trainen & coachen. Vele van onze Professionals hebben al sinds begin jaren 90 een breed scala aan opdrachten gedaan in het MKB, in contact centers, in grote organisaties en in de zorg. Zowel in Nederland als in Duitsland, in het Nederlands, het Duits en in het Engels.
(zie: opdrachtgevers)

 
 
 
Copyright (c) 2024 www.NXTP.nl / Hoeve Arnhem / 0621 212 232 / NXTP Coaching, Training & Advies