Untitled Document
 
 Documenten
   

 

 
  Zoeken     Inloggen
 Workshops
   

Open Workshops

Naast maatwerk oplossingen organiseert NXTP ook regelmatig interactieve open workshops. In een kleine groep wordt een bepaald thema uitgediept en worden handvatten aangereikt om de vaardigheden te borgen. Op dit moment kunt u instappen voor dagtrips naar een vijftal  bestemmingen.

Alle workshops hebben als eigenschap dat ze zowel bruikbaar zijn in uw zakelijke als in uw privé omgeving. U kunt de gereedschappen en tips uit alle workshops gebruiken om uw organisatie effectiever te stroomlijnen en tegelijkertijd om uw persoonlijk leven prettiger in te richten.

Hieronder vindt u een overzicht van de workshops in 2016. Onderaan deze pagina vindt u praktische details over inschrijving , betaling en eventuele vervanging.

 


Workshops 2016

= De Ultieme Succesformule
Doelen stellen, in actie komen en de koers corrigeren. Dat is wat we in deze workshop onder de loep nemen. U gaat naar huis met een aantal praktische tools, een overzichtelijke samenvatting en een ruwe schets voor het ontwerp van de rest van uw leven of uw bedrijsstrategie voor de komende jaren.

= Emoties kun je Doen
Het woord 'emotie' betekent letterlijk 'uit beweging'. E-moties komen dus uit de beweging voort. Uit lichaamsbeweging, maar ook uit een beweeglijke geest en tong. U gaat naar huis met de optie om zelf weer verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen gevoel, en met de tools om de emoties van gesprekspartners te 'lezen' en beïnvloeden.

= Special Effects aan de Telefoon
Met een tekening om boven uw bureau en bed te hangen, maken we resultaat- en klantgericht communiceren tastbaar. Deze workshop is ontworpen voor moedige mensen die om zichzelf durven lachen. We oefenen met telefoons, nemen de gesprekken op en fileren zo elkaar. U gaat naar huis en haalt voortaan meer uit ieder gesprek.

 

 


Praktische Details

Alle workshops duren, inclusief een break met een broodje, een uur of vijf en worden gegeven op zaterdagen van 11.00 - 16.00 uur in een rustgevende omgeving, centraal in Nederland. De groepsgrootte kan varieert van drie tot twaalf deelnemers.

De investering bedraagt 149 euro, inclusief lesmateriaal, koffie, thee en een broodmaaltijd en exclusief 19% BTW. Inschrijven doet u door een mail te sturen naar inschrijving@nxtp.nl en de toegezonden factuur te betalen. Vermeld duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer en om welke workshop of training het gaat.

U kunt tot één week na uw e-mail inschrijving ook met een e-mail annuleren. Geef duidelijk aan om welke inschrijving of factuur het gaat. Daarna kunt u nog wel een vervanger sturen als u ons uiterlijk één week voor de training per e-mail laat weten wie er uiteindelijk komt. Wij behouden ons het recht voor workshops te annuleren, waarna  betaalde bedragen vanzelfsprekend worden teruggestort.
(naar: open workshops) / (naar: workshops 2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Copyright (c) 2024 www.NXTP.nl / Hoeve Arnhem / 0621 212 232 / NXTP Coaching, Training & Advies