Untitled Document
 
 Twitter
   
 
 Volg Peter
   
Volg Hoeve op Twitter
 
  Zoeken     Inloggen
 100.000 Professionals
   
NXTP - Enterprise Awakeners bestaat als netwerkorganisatie uit een grote groep mensen. In totaal omvat het directe netwerk ruim 1000 professionele directe contacten. Wanneer we de rechtstreekse contacten van dit directe netwerk meetellen, dan  spreken we over een groep van ruim 100.000 professionals, die ik binnen vijf minuten voor u kan bellen.

Natuurlijk heeft u niet al deze mensen nodig, maar een groter netwerk biedt nu eenmaal een ruimere keuze. En met met een paar telefoontjes brengen we u zo aan tafel met de voor u juiste deskundigen.

Door voor iedere situatie een selecte groep professionals samen te brengen, is NXTP - Enterprise Awakeners een echte One-Step-Shop geworden.
 
 
 Peter Hoeve
   
Business Architect
Als initiator van NXTP ben ik gericht op het essentie en de planning van het adviestraject. Dat betekent dat ik u uitnodig om samen aan de tekentafel een keuze te maken uit de te nemen stappen en de bijbehorende professionals. De eerste stap daarin is mij nu een mail te sturen of een twitterbericht (@Hoeve) of mij even te bellen (0621 212 232). Ik kom dan graag met u en uw organisatie kennismaken.
(zie: contact)
 
Mijn streven is uw ondernemerspassie, organisatievisie, strategische plannen en operationele processen als Business Architect op elkaar af te stemmen en in elkaar te schuiven. En bij dat afstemmen worden de laatste (2.0 of 3.0) ontwikkelingen natuurlijk meegenomen. En zodra uw passie, visie, strategie en processen uit elkaar zijn af te leiden, help ik deze te verbeteren in zowel effectiviteit als efficiëntie.
(zie: richting & focus)
 
Na een brede studie, waarin bedrijfskunde is gecombineerd met informatica en persoonlijke groei, ben ik in 1993 gestart als zelfstandig ondernemer. Ik heb mij, beginnend in customer contact centers, ontwikkeld tot een resultaat- en relatiegerichte Enterprise Awakener. Een combinatie van business consultant 2.0, proces- en organisatieverbeteraar, interim-manager en executive coach. In mijn denken ben ik te typeren als hooganalytisch en systematisch met een communicatieve en commerciële insteek.

 


 
 
 
Copyright (c) 2024 www.NXTP.nl / Hoeve Arnhem / 0621 212 232 / NXTP Coaching, Training & Advies